fbpx

E-commerce marketing automation handleiding

Start in 5 uren zelf met marketing automation!

Met deze marketing automation handleiding voor E-commerce leer ik jou hoe je van start gaat met marketing automation. 

Start in 5 uren zelf met marketing automation!

Marketing automation handleiding voor Ecommerce

Wat leer je in deze handleiding?

Met deze marketing automation handleiding voor E-commerce zet jij in ongeveer vijf uren tijd je eerste marketing automation op waarmee je jouw verkopen zult verhogen. Hieronder zie je wat je allemaal leert.

Gratis account aanmaken + inrichten

Je begint met het maken van een gratis account in ActiveCampaign, zodra je het account hebt ga je deze inrichten. Denk aan een e-mail template, contactenlijsten.

Koppelen van je webshop + contacten importeren

Vervolgens ga je je webshop koppelen aan ActiveCampaign. Dit is nodig om bezoekers te tracken en om contacten over te brengen naar de marketing automation software. 

Marketing automation strategie uitwerken

Daarna komt het leukste, je gaat namelijk een marketing automation strategie uitwerken. Ik heb een strategie voor je gemaakt en deze ga je aanpassen zodat ‘ie bij jouw bedrijf past. Ik geef je tips over hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Marketing automation strategie implementeren

Als je de strategie uitgewerkt hebt ga je deze implementeren in ActiveCampaign! Ook hier laat ik je zien hoe je dit aanpakt, ik heb de basis van de strategie al voor je klaargezet. Deze kun je erg gemakkelijk importeren, dan kun je vervolgens de aanpassingen doen zoals je deze uitgewerkt hebt op woensdag.

Checken van de automation en live zetten

Als laatste ga je de automation die je hebt live zetten! Ik heb een checklist voor je gemaakt waarmee je kunt controleren of alles goed staat. Als alle puntjes voldoende zijn zet je de automation op live en is het wachten op de resultaten. Ik laat je zien waar je deze kunt vinden.

Download de handleiding door hieronder je voornaam & 
e-mailadres in te vullen en op de download knop te klikken.

Marketing automation handleiding voor Ecommerce